2010-08-09 | 20:25:58

Djursjukhuset!

Idag skulle jag ju börja jobba klockan 11 på dagis... kom dit och jobbade några timmar innan jag ringde djursjukhuset eftersom Tequila har varit lite underlig på senaste tiden.
Fick en akut tid för henne så jag åkte tidigare från jobbet, passade på att ta med dom andra 2 för att vaccinera hela gänget.
Det var försenat tyvärr när vi kom fram och kom inte in förrän 1½ timme senare än vi hade tiden. Så hundarna hann att sno åt sig både tuggben och grisöron i väntrummet! =)

Precis som väntat så har Tequila börjat att utveckla livmoderinflammation, hennes livmoder är vätskefylld (blod eller var eller något) hennes ena äggstock är förstorad till ca 20% och hon har även en cysta på äggstocken. hon har även nymromani (översexualitet) som beror på att hon inte släppt ägg vid ägglossning utan dom sitter kvar och gör att hon bildar östrogen precis som vid höglöp. Normalt vid höglöp så bildas östrogen på en topp som sedan avtar, men eftersom Tequilas ägg inte släpper så är hon i ständigt höglöp (utan blödningar)... just nu är det i ett tidigt skede vilket gör att det inte är någon fara än så länge men frågan är inte om hon kommer få livmodersinflammation utan NÄR hon kommer att få det, så jag bokade en tid åt henne på en gång så om 2 veckor så ska hon operera bort hela paketet!
Hon har visat symptom som färgade flytningar, kissar mer, minskad aptit och att hon slickar som hysteriskt på människor och står och luftjuckar.


Här har vi snott ett varsitt hundben som matte så fint fick betala sen, det här var bara förrätten innan vi hittade ett varsitt grisöra som ville bli uppätet!

Kommentarer
♥ elin- theas mamma

Vad tokigt då! :(

Men det är ju bra att ni vet vad det är så att ni kan åtgärda de hela.. Hoppas operation & allt går bra nu, säg till om du behöver hjälp med något!!

2010-08-09 | 21:29:16
URL: http://pumanan.blogg.se/
♥ Agneta

Men lilla vännen då!!!! Ja, så blir det samma sak för tequilla som för akira då.... Usch"! va tråkigt!!! Tänker på er!!



Kramiz

2010-08-16 | 19:52:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback