2010-07-30 | 23:57:17

Skitväder!

Dagens helt otroliga skitväder har lett till inte mindre än 2 omgångar av beställning från Nelly! Sista dagen idag som det var fraktfritt och lämpligt nog så hittade jag ett antal plagg till på rean så jag passade på att fylla upp garderoben ytterligare.

Kvällen har spenderats hon Elin med bullar, tårta, muffins och film. Snabba cash kollade vi på, den var bra men mycket utlänskt språk som inte var textat vilket gjorde de svårare att komma in i den helt.


Imorgon ska jag vara barnvakt och på kvällen blir det utgång... ska bli kul!

2010-07-30 | 03:16:10

Tar natten nu

Nu är det dags att ta natten efter en effektiv dag. Började med att städa undan lite hemma sen kom Pappa på besök, han har inte varit här innan och sett lyan och så var det ett tag seddan vi pratade så det var trevligt att prata lite.
Badade och klippte hund inför Utställningen i Ransäter i helgen... Lycka till önskar jag er! Funderar på att ev. åka dit som åskådare... hmm... vet inte än.

På kvällen vart det bilbingo med Linda, jag har inte träffat henne på länge så det kändes kul att göra något ihop.

Nu senare på kvällen/natten har det varit lite film och prat time... trevligt det också!

Tackar alla för denna dag och säger gonatt! Intar nu soffläge!

2010-07-28 | 15:40:12

Tavla på plats

Köpte ju en helt underbar tavla på Chilli i Göteborg... Älskar den verkligen.. Hundarna har fått sina platser i den nu och hänger ute i hallen!

Idag har även kläderna från Nelly kommit och jag är inte den som väntar med att hämta ut mina paket precis, så det är hemma, uppackat och provat... Är nöjd faktiskt!

Nu blir det till att packa med hundarna och åka ut till skärgården tillsammans med Elin & Thea.


2010-07-27 | 22:25:11

Hemma igen!

Då var man åter hemma igen... väskan är uppackad, som brukar bli stånas ett tag om jag inte tar tag i de direkt!! Lägenheten är nu dammsugad & skurad, hundarna är hämtade och hemma igen =)... Allt är som vanligt igen alltså! 
Jag är nöjd med resan och allt vad den har bjudit på... VÄLDIGT god mat, lite åk/spel på liseberg, shopping med gott resultat bland annat ett par skor, några tröjor/linnen & lite heminredning.

Jag är rätt slut nu och kommer nog bli sittandes här vid datorn ett tag fram tills de är dags att lägga sej.

Imorgon står pyssel i hemmet på schemat!!

Var ju tvungen att testa dessa omtalade räkmackor som serverades på hotellet eftersom som skulle vara SÅ stora... Visst stora va dom ju men matvrak som man är så trycker man ju i sig! mmm... Göttans!


2010-07-26 | 11:07:50

Göteborg

Sitter nu på hotellrummet och har gjort mej redo... Varit och käkat frukost... Inge fel med hotellfrukost och den här var inte av den lilla varianten precis...
Vädret är med oss idag och nu väntar shopping i femmanhuset sen blir de Liseberg!


2010-07-24 | 17:40:44

Semester!

Jovars, det blir en liten tripp på semestern ändå. såg lite mörkt ut ett tag men imorgon åker jag med Mamma och Plastpappa ner till Göteborg och sover på hotell tills på Tisdag. =)

Mitt boende de kommande dagarna ser ut så här: 



Ser fram emot en resa med Liseberg, Lotta på Liseberg, shopping, räkmacka, hotellfrukost m.m.

Ska bli skönt att komma iväg på något! Så nu blir det grillning sen hem ikväll och packa väskan!
 

2010-07-23 | 23:43:29

Hemklickat!

Rea på nelly ledde till lite kvällsshopping. Rean är värt ett besök tycker ja.

              


2010-07-23 | 14:27:53

Hundtider, Löptider, Parningstider, Valptider

Japp, de är precis vad ja hoppas på... Brudarna löper, alla 3 på en gång så får man det överstökat! Perfa de!
För en vecka sedan så var jag till Rättvik och hämtade hem den utvalde... Aurora skulle få sig en kille i ett par dagar. Den lyckliga hanen blev en Amerikansk importerad hane.



Det blev Parning Söndag, Måndag & Tisdag... Sen blev de en tripp tillbaka med honom till sin husse på tisdag kväll. Tack Janne för lånet av denna helt underbara hane!

Så nu håller vi tummarna för valpar BF 19 September!

Här nedan kommer en bild på mina Älsklingar, har dock inte kvar Hanen eftersom det blev flytt från hus till lägenhet så vart det lite väl mycket med 4 hundar.



Nu blir de att göra sig iordning för att åka och hälsa på Mormor & Morfar... de va inte igår man va där!

Kram

2010-07-23 | 14:08:42

Presentation av mig!

Här kommer en liten presentation av mig och en beskrivning av vad denna blogg kommer att innehålla.

Jag är en tjej på 24 år som blev singel för ett par månader sedan, flyttade från vårat hus som vi hade till en lägenhet. Blev en stor kontrast men de e bara gilla läget. Med mig i flytten kom såklart mina vapendragare... Dogsen!! 3 stora lurviga Berner sennenhundar som gillar att stöka till och håra ner =) Dom älskas högt av mig!

Jag driver ett hunddagis tillsammans med en kompis sedan ett år tillbaka. Jobbar även några timmar på nätterna med att dela ut tidningar. Trivs rätt bra med att jobba dubbelt och kommer att fortsätta med det ett tag.

Så denna blogg kommer att innehålla allt möjligt mellan himmel och jord. Mitt liv, mina hundar, hundavel, arbete, inredning, shopping mm. Ibland (eller ofta kanske) får jag för mig att försöka gå ner ett par kg i vikt oxå, det brukar gå sådär =) men även flera sånna resor kommer säkert att få följas!

Skit läckra brillor fick man låna!