2010-10-31 | 09:49:36

Maskerad

Igår va de äntligen dags för maskeraden som jag har väntat på. Tog ett par timmar att göra iordning mig och min Jack. =) Men de blev bra.

Först blev de fest sen krogen för oss. Riktigt trevligt var de, och kul att se alla som lagt ner sej massa för sina kostymer.

Idag dagen efter så e de som de brukar... uppe väldigt tidigt och pigg som satan nu på morgonen för att sen under dagen lana av och gå i koma av att vara utmattad.

Bjuder på ett gäng bilder från gårdagen!




På krogen fick jag se denna helt fantastiskt roliga gravidmage! =)

NU ska ja hoppa in i duschen och duscha av mig gårdagen och sen blir de lite frukost innan familjen berner ska hämtas hem.

TACK:
Till brudarna för en trevlig fest igår
Till Patrik för hundvaktandet av Alanya och Aurora
Till Mamma och Slöjan för skjutsen igår och hundvaktandet av Tequila

2010-10-27 | 09:35:17

Shoppingdagen

Igår bar det som sagt av till Karlstad för att se om vi kunde hitta lite grejjer för att komplettera kostymerna... Jag hittade en ny hatt till mig som ja ska ha istället för "babyhatten". Hittade inga skor så de kvarstår och är oxå det enda som ja behöver nu... tror ja.

Hittade inte något till A´s kostym, men han hittade däremot ett par nya skor och en ny vinterjacka. super nice! =)

Ikea fick sig ett besök där sängbord, lampor och rullgardiner köptes. Stannade även till på hemvägen och käkade lite mat så vi var hemma rätt sent så det blev inte mycke mer än att göra sej klar för sängen för att orka upp tidigt idag.

Nu sitter ja på dagis och ska gå ut på min promenad när Anna och praktikant tjejerna kommer tillbaka sen slutar ja för dagen. Ska hem och skruva möblerna då och även försöka få ordning på de mesta som måste göras med A´s kostym.

2010-10-26 | 16:23:47

Sonen

Fick en underbar bild på en av Tequila´s valpar idag. =) Sannaland's Baccardi (Buster).
Tack Johan för bilden!




2010-10-26 | 16:09:40

Utklädnad

Idag har dräkterna kommit som vi ska ha på maskeraden. Man kan ju bli lite smått irriterad när det inte står att de typ är barnstorlek på grejjerna.
Nu avslöjas de... Jag ska vara pirat och A ska vara Jack Sparrow!

Kan börja med min dräkt. den kom med paket idag som jag snabbt åkte och hämta ut för att sedan prova. Den passade... Allt utom hatten. Helt ärligt, har ja sånt jävla stort huvud eller va e de för jä..a mått?!! skit konstig form på hatten så ja ska se om ja kan hitta något annat att ha på huvudet!
Här kommer en bild på min outfit! SÅÅÅ NICE!!
Har dock inga skor som ja ska ha än så det måste ja köpa.




A da... Ja, han ska ju då vara Jack Sparrow. =) LITE mer fix med hans utstyrsel om man säger så, kläderna fick vi idag, men han är ju inte hemma än och har kunnat prova, men ja e inte den som låter de ligga ett paket hur som helst utan att öppna så ja slet ju såklart upp de och testade hans kläder. tror de kommer bli bra.
Igår fick vi lite andra grejjer som han ska ha, Då kan ja säga att hoppet skönk rätt kraftigt. peruk o skägg och allt som inte uppföll mina förväntningar. Ska göra dreads i peruken o hoppas på att ja kan få till de någolunda. =)
Fick även ett litet kit med Jack Sparrow saker... Som är i barnstorlek!! ingen info om de när vi köpte. ett bälte som inte når runt magen =), ett pannband som inte riktigt når runt huvudet, sen va de ju ett kompass, tatuering, ring och lite sånt med oxå så de passade ju iaf. får helt enkelt sy/fixa/mixra och försöka göra om större delarna av hans outfit. Därför ingen bild på detta idag.


Nu ska ja skynda mej att bli klar så vi kan åka till Karlstad direkt när A kommer hem... kompletera lite till kostymerna och även köpa sängbord på ikea som jag väntade med sist.

2010-10-24 | 09:33:03

Söndag

Har redan gått upp för dagen och fixat med hundarna och hunnit med att kolla runt på allt spännande på datorn. Så nu är det bara att ta tag i dagen.
Detta ska jag göra idag.

Åka till dagis med pensionatshunden som ska hem idag.
Baka hundgodis.
Diska.
Dammsuga.
Skura.
Vika den rena tvätten och lägga in.
Plocka undan grejjer
& damma.
Betala räkningar.
Städa trapphuset.

Orkar inte med de 2 sista grejerna på listan idag men är nöjd med dagens verk iaf. A kom hem idag som inte var tänkt att han skulle så nu är det tomt på hundar här hemma då dom fick följa med honom till jobbet en sväng.
Sen blir de matlagning-Köttfärssås och spagetti! =)





2010-10-23 | 09:41:11

Nakenchock

Sitter på jobbet och har scannat in lite bilder från mitt gamla fotoalbum!
På den tiden var ja inte stor... men ja var ju gulligt knubbig!

Nakenbild! =)



Sen lite mer påklätt! =)






2010-10-22 | 22:08:22

Nu somnar hon snart

Japp, 2 liter cola senare så ska jag strax avrunda denna Fredag och gå o lägga mej i sängen. Tur att man har toan nära efter att kvällssvampen vart igång!

Imorgon blir det en tur till dagis med helgjobb, en ny gäst kommer på besök så vi får se om ja får spendera dagen o natten på jobbet eller om ja kan ta med honom hem.


Natti Natti


2010-10-22 | 06:22:11

Snö

Jaha, 02.45... klockan ringer, Lene snoozar, upprepas. Måste kliva upp, kollar ut genom fönstret... SNÖ! Lene säger högt: ÅÅhh... massa snö. A kliver upp o kollar ut, och Lene ändrar sej snabbt till: eller ja lite snö iaf =), Lene förväntade sig att A skulle dra på sig kläderna, bli 15 år yngre och åka ut o sladda volvo men hade fel. (som tur e!!) =)

Efter nattens postrunda så gick ja ut me hundarna i den lilla snön som ligger på marken o de vart några rullningar!


Nu ska ja passa på att sova 2 timmar till innan de e dags för dagisjobb.

Natti

2010-10-21 | 09:47:00

Torsdag

De är helt otroligt.... Torsdag redan!
Nu sitter ja på jobbet och väntar på att brudarna ska komma tillbaka från den första promenaden för att de ska bli min tur att ge mej ut i kylan. Tycker de e extremt kallt redan nu när de bara e några enstaka minus så fattar inte hur de ska bli resten av vintern!
Efter promenaden sen så slutar ja och ska packa med mig delar av trimmet för att åka ut till Björneborg och trimma Akira och dricka ett glas cola ;)

Massage står även på schemat idag. Skönt!


2010-10-20 | 20:45:17

Färgning

Häromdagen var det dags för lite förändring tyckte ja! Så det blev färgning at håret.

Förs blonderade jag underhåret för att sedan lägga i en röd färg. Överhåret förgade jag mörkbrunt!

Lite kul att ha nåt annorlunda. Det tog sin lilla tid att fixa allt men resultatet blev helt okej tycker ja!



Nu pågår planeringen för fullt inför nästa helgs maskerad... Har nu köpt en dräkt till mig iaf men planerar vidare lite åt A som inte vill ta tag i sin egen utklädndad!
Ska bli väldigt kul och ja ser fram emot festen!

2010-10-17 | 14:53:37

Ikea

Igår bar det av mot Ikea för att handla lite till sovrummet. Efter mycket beslutångest och olika råd så bestämde ja mej iaf för att köpa dom mörka möblerna ur Hemnes serien. Igår blev det sängen och byrån som blev med hem så åker jag dit igen efter lön för att köpa sängborden och lite annat smått o gott! =)

Det var Anna och jag som åkte och vi passade även på att köpa lite grejjer till dagis oxå så vagnen blev full och tung... Likaså bilen! Ibland är de bra smidigt att ha stor bil så man slipper ta kärran me sej. Men idag var det verkligen på gränsen att den största kartongen gick in!




Kvällen igår bjöd på lite Tacos och dricka hemma hos Susanne i Storfors! Väldigt trevligt! =) Så därför fick monteringen av möblerna vänta tills idag!
Gick upp tidigt imorse (för att vara LedigSöndag efter en CiderLördag) och började bygga. Snacka om byggsatser verkligen när man köper från ikea. Men de gick ju bra iaf och nu står det klart i sovrummet!

 


2010-10-15 | 07:40:48

Lägenheten

Nu känner ja att ja bara skulle vilja att de ramlade in typ 20.000:- på mitt konto som ja inte har användning för så att ja kan köpa de ja vill ha till lägenheten.
Har ju inte köpt så mycke möbler sen ja flyttade ifrån huset men känner att de är en hel del som ja skulle vilja ha.
Ute till stora rummet saknar ja typ bara en skänk. Och lite grejjer till hallen. Annars är det typ hela sovrummet som ja vill ha nya möbler till.

Är lite inne på Hemnes serien från Ikea till sovrummet.

     

     

Tycker ju att de vita är SÅÅ snyggt!! Men vet inte av praktiska skäl om jag kanske ska välja de Mörka möblerna istället. De vita kanske inte håller sej snyggt speciellt länge när hundarna är med och "hjälper till".
Vad tycker ni, vitt eller Svart?


2010-10-13 | 13:50:13

trögt!

Det är segt med uppdatering här och jag ska verkligen försöka bättra mig... en av anledningarna får ja väl skylla på datorn! den är så fruktansvärt seg så de är inte roligt att sitta vid den ens. Försöker göra de mest nödvändigaste på jobbet och datorn hemma blir mest stående nu.

Igår va ja ute till Björneborg och klippte av lite hår ute hos Therese. Skönt som bara den att bli av med lite.

Nu ska ja göra mej iordning sen ska A o ja åka ner till marknaden. Köpa lite marknadsnougat!
=)

2010-10-10 | 15:08:51

Saknar

Tycker det har gått så himla bra med att lämna bort Totte men idag har jag bara kännt en ENORM saknad efter min lilla kille! Kanske kan bero på att resten av Bernergänget är borta så jag inte har en enda Berner hemma.

Nu sitter jag på jobbet och snart blir hundarna hämtade och då ska jag åka på Uppfödarmöte. Sen kommer Mamma och Jan hem ifrån Grekland idag så jag vet inte jag kanske tar mig en tur ut till dom lite senare sen. =)


Underbara Varelse!


2010-10-08 | 20:42:54

Mina underbara

Idag har P vart här och hämtat alla 3 hundarna då han va lite bernersjuk och ville ha sällskap av dom i helgen... =) Hundarna gillar ju att komma till honom så klart att han får ha dom när han vill!

Har istället med mej pensionatshundar hem så ja slipper sova på dagis hela helgen. Lite skönt faktiskt. Dom gillade familjen Berners leksakslåda och har plockat ur alla leksaker och spridit ut dom på golvet! Ser ut som att man skulle ha småbarn hemma nästan! =)

Idag har Sami och Tobias vart här och putsat mina fönster! blev kanon bra verkligen! Är så glad att jag anlitade någon till att göra de då det inte hade hänt annars... så nu är det bara städa resten av lägenheten kvar =)



2010-10-07 | 17:45:15

Värmlands folkblad mm.

Idag kom artikeln i VF med. Snacka om massa gratisreklam nu!!! Jättekul... och ännu roligare när det är så bra artiklar som kommer. Gillar både den i Kristinehamns Posten och VF.
Artikeln i VF kan ni läsa Här.

Idag har Elin vart till Ullared... Hon har köpt med en ny matta till mej så de kommer bli sååå bra. =9 har redan en likadan men har velat haft en till så det blir perfa. Tack Elin!
Ska själv försöka komma ner till Ullared snart men mattan ville ja ha så fort som möjligt!

Måste göra nåt åt min dator som e så fruktansvärt seg så ja knappt orkar sitta vid den.

Idag har ja vart till HK center och kollat eftersom de va mitt "pris". så jag ska tillbaka på Måndag igen och tills dess ska ja ha bestämt mej om ja vill gå med i det programet eller inte!?

Har även varit på massage ida. Fan va ont de gör på vissa ställen asså.

Frisörtid är bokad hos Therese i Björneborg så på Tisdag ryker de!! lite iaf. vet inte hur ja vill ha de än så de får ja oxå fundera över!


Ska se om ja kan få datorn att snabba sej såpass och bjuda på en höstbild!!

2010-10-06 | 17:42:21

Jobba, jobba, jooobba.

Nu har vi en del pensionat igen och är pensionatsbokade i ett par veckor framöver vilket medför sovning på jobbet varannan natt och hel jobbhelg!
Inatt är det min natt att sova och sedan är den här helgen min också så då blir de sova från Fredag till Måndag. Men jag tycker det är helt okej att vara här så det går rätt fort tycker ja.

Igår kväll var vi ute och åt på Roma... För mig blev det blev Plankstek! Riktigt gott var det. Tack så mycket ;)

Var även ute till Mamma igår och körde ett par maskiner till med tvätt och hälsade på hos goa Familjen Glaad och tog mig an Kiris klor.

Nu ska jag återgå till jobbet och skriva ut lite fakturor!


2010-10-06 | 17:42:21

Jobba, jobba, jooobba.

Nu har vi en del pensionat igen och är pensionatsbokade i ett par veckor framöver vilket medför sovning på jobbet varannan natt och hel jobbhelg!
Inatt är det min natt att sova och sedan är den här helgen min också så då blir de sova från Fredag till Måndag. Men jag tycker det är helt okej att vara här så det går rätt fort tycker ja.

Igår kväll var vi ute och åt på Roma... För mig blev det blev Plankstek! Riktigt gott var det. Tack så mycket ;)

Var även ute till Mamma igår och körde ett par maskiner till med tvätt och hälsade på hos goa Familjen Glaad och tog mig an Kiris klor.

Nu ska jag återgå till jobbet och skriva ut lite fakturor!


2010-10-05 | 09:48:38

Kristinehamns Posten

Igår var vi med i Kristinehamns Posten med en intervju!
Ni kan läsa artikeln
HÄR.

Har även hört att dom börjat sända i KLTV när vi tar emot priset... Den delen tycker jag är jobbig... Att höra sig själv prata inför massa folk och vara så nervös... i tv! sitter och kollar nu om programet dyker upp!

Nu ringde just Värmlands Folkblad och tog en telefon intervju oxå. Tror inte att vi riktigt insett vad stort de här faktiskt är.
Jag tycker det är lite jobbigt att stå så i centrum men med all den Gratis reklam som de här drar med sig för företaget så känns det bra.

Tack alla för era Gratulationer!

2010-10-04 | 15:12:48

Bullen

Idag är det alltså Kanelbullens dag. Inatt på jobbet fanns det bullar att äta av och jag o Ingela satt o pratade skit ett tag och inte mindre än 4 bullar slank ner då. Det är ju så gött! Men tror att dom 4 får räcka för idag!
Idag är det en lång dag på jobbet, Har ett dagissamtal inbokat ikväll så det blir lite senare än vanligt idag!

Hände ju även en kul grej när jag satt i rasthagen med hundarna förut... Det ringde en tjej från Hk center och sa att jag blev erbjuden ett litet pris för att jag var med och tävlade hos dom på Mässan i helgen. Får en veckas gratis träning, eller rabatt på medlemsavgift, eller rabatt för deras viktminskningsprogram. Jag tog viktminskningsprogramet och ska dit på Torsdag för att få lite mer info. så får vi se va de blir av det.
Man skulle gissa vikten på en grej som dom hade med sig. Jag är precis värdelös på det vilket jag verkligen visade här, gissade på 2,9kg men i själva verket vägde de lite mer än 700g. Är det jag som är klen då eller bara helt Lost!?
Antingen får alla som var med och tävlade detta "pris" eller oxå så fick ja de som ett tröstpris för att jag var så dålig!


2010-10-03 | 19:03:55

sen sist

Nu var det precis hur längesen som helst som ja va här inne och uppdaterade... Så längesen så att ja inte ens kan minnas vad som har hänt mer än dom sista dagarna typ!
Det har vart så sjukt mycket att göra på jobbet så allt annat har blivit lidande. Kul självklart att det rullar på med dagiset men tråkigt när man känner att man inte räcker till för allt man skulle vilja räcka till för!

Igår var det en tidig dag som gällde för mig och Anna...Vi hade blivit inbjudna till företagsmässan Expo i Kristinehamn av anledningen att vi blev Årets Nyföretagare!! Helt fantastiskt kul verkligen! Finns några bilder
Här.
Vi fick jättefina blommor och ett stort diplom så det var verkligen smickrande!
KLTV var även på plats och filmade och det känns lite jobbigt eftersom jag svamlar iväg en del när jag ska svara på frågor uppe på scenen. Var inte förberedd på frågor och gillar dessutom inte att tala i mikrofon inför massa folk! Dessutom så stod mamma i publiken och jag såg på henne att hon fick anstränga sig för att hålla tillbaka tårarna, Men jag överlevde ju de med så nu är det över och utmärkelsen betyder mycket för oss och vi tror att det kommer att dra med sig en positiv utveckling för företaget! VI ÄR BÄST! =)
Har ett par bilder inne på en annan dator som jag kan ladda upp imorgon.


Har blivit en hel del filmmys den senaste tiden vilket jag gillar skarpt, En ny bekantskap har kommit in i mitt liv och det gillar jag oxå skarpt! ;)


Annars har det väl varit lite shopping, träffat vänner, grejjat med hundarna och mest av allt företaget!

Inatt åkte Mamma och Jan till Grekland för en veckas semester (inte alls avis) så under den kommande veckan så har jag och hundarna flyttat ut till huset i Björneborg för att hålla ställningarna och ta hand om katten. Så nu sitter ja med laptopen i knät framför en brasa! Mysigt!

Nu ska jag göra comeback här inne och uppdatera oftare!