2010-11-29 | 19:56:40

Ny vecka, Nya möjligheter

Idag har hela dagen gått ut på att jobba... som så ofta annars!! Skönt att komma hem o bara sätta sej ner känner ja. Tänker inte göra nåt mer idag än de nödvändiga kvällskisset med hundarna!
Hundarna ligger utslagna och ser ut att vara minst lika slitna som jag!

I helgen blev de inte så mycke pynta av som ja hade hoppats på. Mina julgardiner till stora rummet har ännu inte kommit och därav har ja inte alls speciell inspiration för att göra julfint i de rummet. Så det är mest sovrummet som fått sig en genomgång som är sådär lite halvt som halvt klart. Så hemmet får väl bli ett av veckans mål att bli klart med!

Nu blir de fortsatt soffhäng innan ja ska gå o lägga mej!


2010-11-26 | 19:53:39

Julpyssel

Idag slutade jag tidigt och åkte hem och tog helgen... Jag tog med mig hundarna och åkte ut till skogen och hämtade lite mossa och granris sen åkte jag och köpte de sista ja behövde för att ha en liten "Pysseldag"
Har gjort iordning en adventsljusstake, en julgrupp och en dörrkrans.
Är ju jättekul att grejja med lite sånt här, så imorgon är det bara att städa och pynta lite mer.

Har beställt nya julgardiner oxå men dom har inte kommit än så ja får sätta upp dom först till veckan om dom kommer då.


Här kommer lite bilder på resultatet av min dag.









2010-11-18 | 19:05:14

Julklädseln fixad

Nu har jag vart lite julsugen ett par dagar och eftersom de e på tok för tidigt att börja pynta o fixa så tänkte ja iaf att ja skulle ta de roligaste först... Välja ut en Julklänning. Iår gick de fort och årets val föll på en reaklänning. =) Passar perfa för min plånbok just nu!

Denna läckra klänningen hittade jag på Nelly.com för endast 269:-
Får se hur den sitter på sen när den kommer. Risk för att den är lite kort eftersom ja e rätt lång men med strumpbyxor till så ska de nog gå bra.



2010-11-14 | 17:11:44

Furminatorn går varm

Nu har det vart riktigt fint med snön som ligger på träden och hundarna som farit runt i snön och bara vart sådär vackra som bara en "Berner i snön" kan vara. Men nu är det bara skit av allt igen och de lilla av den fina snön som e kvar har förvandlat till slask och skitiga vattenpölar.
Detta innebär mindre rena hundar, mer städ men ändå skitigt hem! TRÅK! Inte nog med skitiga hundar så e de högsäsong för fällning nu oxå, Alanya fick sig ett urfällningsbad med specialschampo, balsam och ett race med Furminatorn i Måndags så nu är hon späd, pälslös (nästan) och inte speciellt vacker. Aurora och Tequila har oxå fått sig en varsin omgång med furminatorn. Men dock inte något bad. (står nog på schemat inför veckan tror jag). Men TACK till den Kvinna (eller Man) som uppfann denna sjukt effektiva borste!



Det är min jobbhelg den här helgen så jag har vart på dagis sedan i Fredags, Men snart ska en hund till bli hämtad idag, så tar jag med mig dom sista 2 pensionathundarna hem.


2010-11-07 | 02:24:18

Nu var de ett tag sen igen

Ska försöka skriva ikapp lite nu när de var ett tag sen ja tog mej tid här inne sist.

Ikväll Lördag så hade vi Smink och Drink party hemma hos mig. Maria som är konsult för Mary Kay kom hit och hade en visning av deras produkter och vi drack lite drinkar och käkade tacos efter de. Va trevligt och smakade gott.
Kanon bra produkter måste ja säga att de verkade vara! kostade ju en del men ja tror att de e värt pengarna... Jag köpte på mej lite produkter som ja känner att ja vill testa. Bla ett hansvårdskit som ja hoppas ska hjälpa när vintern kommer och mina händer blir sådär enormt torra och bara spricker och blöder.




Vi halkade in på Bröllops spåret under veckan på jobbet vilket resulterade i att Susanne tog med sig sin UNDERBART Vackra bröllopsklänning hit ikväll så Anna och jag testade och fotade med den på... Man vet ju aldrig om man kommer att ha på sig en någon gång på "riktigt" så det var lite kul!





I Torsdags så kom Mamma in och hämtade mig så drog vi iväg för att fixa på Kiwi´s grav. Vi åkte till skogen och hämtade granris och mossa, sen åkte vi o handlade lite blommor och ett hjärta av mossa som vi skulle ha på graven.
Så nu är det förberett och fint inför vintern.

Issi var med i skogen och letade mossa.



2010-11-02 | 18:08:21

kvällsmat

Ikväll blir de smarrig kvällsmat... Lene har aggerat konditor och slängt ihop en äppelkaka, =) så snart blir de äppelkaka o vaniljsås. Så jä-la gött!

I Söndags var Andreas och ja till Karlstad och kollade på bio. Hämnden med Mikael Persbrandt. Tyckte den va helt okej men eftersom inte ja e den mest språkkunniga person man kan hitta så tyckte ja att de va något störande att det var hela 4!! olika spåk i den. Både Engelska, Svenska, Danska och typ Afrikanska eller nåt. Gjorde att ja inte kom in riktigt så mycke i filmen som ja hade hoppats på.
Men trelvigt iaf att komma iväg på Bio för de har ja inte vart på på hur länge som helst, den sista filmen ja såg var faktiskt Ice age 2 =)