2010-08-31 | 17:27:54

GRATTIS TK!

Är de en vanlig dag? nej de e ingen vanlig dag för de är Tequilas födelsedag Hurra, hurra, hurra! tralalalalalaaa... =)
Japp, underbaraste vovven Tequila fyller 6 år idag... Tror hon har drabbats av en ålderskris för fasen va hon lekte i rasthagen idag! Inte likt henne!!

Nu har vi precis kommit hem och ja är riktigt nöjd med dagens verk... de har gått precis i ett på jobb sen klockan 3 inatt. Så nu ska ja inte lyfta ett finger till idag!
Hundarna som var på spa idag blev SÅÅ fina... Det gjorde vi bra!! Anna kämpade på som bara den trots sjukdom. tur är väl de för jag hade inte klarat allt på egen hand idag!


På golvet ligger de nu fyra helt utslagna hundar och i soffan en helt utslagen människa! Så kommer nog lägenheten se ut ett par timmar framåt!

2010-08-30 | 20:43:21

Filmtajm igen

Idag hyrde jag en ny film när jag lämnade tillbaka filmen från igår... Idag blev de The Bounty Hunter.
Tycker den var helt okej faktiskt.
Fick ut lite av mitt Vännerbegär när Jennifer Aniston var med så det passade ju bra =)



Har med en extra hund hem hela veckan nu som är hos oss på pensionat. Så då blir de ju lite svårare att komma ut och hitta på saker, men så skönt att kunna ta med hem så man inte behöver sitta på jobbet hela veckan!

2010-08-29 | 21:27:16

helgen

Helgen har bara rusat iväg och nu är det 5 timmar kvar tills veckans arbete drar igång igen, de är bara gilla läget!
I helgen har jag varit barnvakt åt världens bästa Thea då Elin har flyttat... Måste åka dit under veckan och kolla in nya lyan!
Mycket jobb även denna vecka med pensionatshundar varje dag!


Sitter och kollar på film nu... The ghost writer. Uppenbarligen var det ingen favoritfilm eftersom ja sitter me datorn i knät och filmen står på i bakgrunden. Men den kasnke e bra bara man kommer in i den.


2010-08-28 | 07:21:50

Skithunden

Kom hem från jobbet för en stund sedan. försov mig lite inatt...IGEN! Men ja hann runt så de va inga problem.
Kommer hem från jobbet, superfin morgon, enbart 2 glada hundar innanför dörren, ger dom mat för att sedan ta ut dom i den fina morgonen på en liten kiss och bajs runda... Låter väl trevligt!? Men va händer... joo, en Bajsrunda blev det alltid, aningen för mycket till och med efter att Tequila kommer tillbaka från skogen full med bajs som hon har vart och rullat sig i!!! Så fräsch verkligen!
Det är ju inte så man vill kasta in en bajshund i bilen och åka till dagis för att ställa sig med hundbad 06.30 en ledig Lördagsmorgon precis!! Så jag fick mota in henne i duschen i lägenheten och tvätta bort skiten!
Lagom trevlig start på en äntligen ledig helg!
Hoppas inte den kommer att fortsätta i samma bana!

2010-08-27 | 19:56:12

Thaimat

Nu ligger ja hemma i soffan... ska göra mej ordning och sen bär de av till Thairesturangen för att äta lite mat! Gud så gött!

Hundflocken är gallrad lite då Alanya är hemma hos P i huset... hon åkte dit idag så får vi se hur länge hon får vara kvar. =)

2010-08-26 | 19:16:39

Lek

Mina hundar är i vanliga fall väldigt lugna och det är sällan dom verkligen leker... o än mer sällan det passar dom att leka med någon annan än varandra, även att dom går tillsammans med andra hundar varje dag på dagis så leker dom aldrig med dom...
Men idag har Tequila av alla hundar lekt... Det är sällsynt, Hade besök av hennes son Bacardi och då blev det fart!


Han är riktigt fin nu dessutom... 2 år är han, så jag har tagit mig an honom på ett urfällningsbad, tovutredning och klippning! Ser projektet framför mig men det ska bli kul... så om 2 veckor typ ska ja göra detta och sedan ta lite bilder på honom!

Annars har dagen varit väldigt lugn och nu ska ja lägga mej i soffan o kolla på vänner innan ja somnar.

2010-08-25 | 20:42:23

Hotmail

Va e de för fel??? Blir helt tokigt... Jag har inte haft tid att sätta mig ner vid datorn och ens kollat mailen på hela dagen och nu när jag väl ska kolla den på kvällen nu så funkar de inte!!!
Nån uppdaterings-skit dom håller på med! Men jag har försökt i över en timme nu och kommer fortfarande inte in! De är väl HEELT otroligt!!!

2010-08-25 | 20:37:05

Heldag

Idag har hela dagen verkligen gått i ett! Helt sjukt mycket att göra på jobbet vilket såklart är väldigt kul!
är fortfarande på dagis nu eftersom vi har pensionatshundar som ska övernatta hos oss.

Har varit iväg så jag har fått upp dekaler på bilen idag. Nu kan inte Kristinehamnarna missa oss hoppas ja. Här även fått lite nya skyltar som ska upp runt dagis.

Imorgon slutar jag tidigt... det är behövligt just nu känner ja. Men ändå... Torsdag imorgon! Vart fan tar veckorna vägen någonstans??



2010-08-24 | 18:55:22

Fullspäckat

Imorgon blir de en totalt fullspäckad dag på dagis... heldag i spa med bokningar inpå kvällen till och med. Känns superkul, men slitsamt!
Kommer även pensionat igen så då ska ja sova på jobbet imorgon.

Här kommer det lite bilder från reportaget i tidningen i Fredags.





Tequila uppdatering!
Tequila har precis ätit lite mat så nu börjar hon kvickna till lite... Har tagit några bilder på henne igår som jag bjuder på!




Nu blir de soffhäng för att slockna tidigt ikväll!

2010-08-24 | 05:57:53

Fortfarande utmattad

Tequila är fortfarande helt väck efter gårdagens operation... Mat vill hon inte alls ha... inte ens en ostskiva!! Hoppas hon repar sig under dagen... kunde ta upp emot ett dygn så det är väl inget ja behöver vara orolig för iaf.
Hon har "blodad" lite från snittet men inga större mängder så jag hoppas det är lugnt med.
Men hon är jätteduktig och låter såret vara utan att vara där och slicka så kragen behöver hon inte använda. Dom andra hundarna bryr sig inte heller om såret, det är snarare så dom har hållit avstånd från henne sen vi kom hem igår.

Ikväll blir det VÄLDIGT tidigt i säng för min del, har lite halvt som halvt tagit "extra sovmorgon" från tidningen och inte kommit dit förrän vid halv 4.
Så inatt kanske det är lämpligt att komma ner som vanligt vid halv 3, kvart i 3 ist!


2010-08-23 | 22:00:11

Tattaren

Nu har Tattar Lene varit i farten igen... har inte haft nån dator på hela dagen för att jag var på och pillade imorse på sånt jag inte ska ge mej in på. Så bloggen blev de lite knas med, därför detta utseénde. och hela datorn vart konstig efter ja råkade ställa om allt... Nu har precis Lillebror varit här och ställt allt till rätta igen.
Bloggen kommer att göras om när jag får tid. Förhoppningsvis imorgon!

Idag har Tequila opererats... Allt har gått bra!! Hon är såklart väldigt trött nu och har ont. så hon käkar antibiotika och smärtstillande ett tag framöver nu.



2010-08-23 | 06:32:13

En hungrig en

Sitter här med en hungrig Tequila. Eftersom frukosten uteblev så kollade hon lite vinögdt på mig med sina stora hundögon, så hon fick en skål med några kulor i. Herregud 05.30 och 16.30 är ju dom viktigaste klockslagen i hennes liv!

Hon får nog vara skitig idag hos farbror doktorn eftersom motivationen inte ligger på topp för att åka och bada hund just nu! men får se, har ju en stund på mej... om ja inte skulle kunna somna. *host host*.


2010-08-22 | 22:38:45

halvdant

Städningen går ju lite sådär da kan man ju säga... Hallen och tv-rumsdelen e klar, resten får nog vänta tills imorgon! Med bilderna kan ja ju säga att de går som me städningen... sådär! För mörkt här inne nu för att få nåt vettigt kort. så de kommer kanske upp imorgon när ja förhoppningsvis tagit tag i resten av lyan!

Imorgon är ja iaf ledig, Tequila ska ju opereras imorgon så dagen kommer att tillbringas i Karlskoga!
Asså morgonen imorgon ser ja inte fram emot... Tequila ska ju inte ha någon frukost eftersom hon ska sövas. Hur ska de gå, hon som är så principfast med sina mat tider, voff voff lär de låta! kanske kan lura henne med att ge henne några kulor bara!

Bjuder på en bild när en väldigt trött Tequila sitter och kollar va ja håller på med!



2010-08-22 | 19:46:36

Projekt Lägenhet!

Just nu håller ja på att städa hemma i lägenheten... har varit till huset och hämtat dom sista grejerna idag...(tror inte att ja ska ha nåt kvar nu iaf)
P har bjudit på pizza idag... tråkigt nog så var den inge god så jag åt bara en liten slice! Tack ändå! ;)

Får se om ja kan få några bilder på en nystädad lägenhet sen! =)



2010-08-21 | 17:36:36

Håret rasar

Någon som skulle vilja ha lite gamalt hår för nu vet ja fan inte va som har hänt asså... men mitt hår bara rasar av mig!
Måste kolla upp lite va ja ska göra åt saken INNAN jag är helt skallig! Det sitter lixom i kläder och drar jag handen genom håret så får ja me massor med hår!

Klippa mej kanske och köpa lite nya produkter!

2010-08-21 | 15:35:02

Vännermaraton

Har den senaste tiden fallit tillbaka till det gammla hederliga Vänner... Har alla säsonger utom den sista, så ja bränner avsnitt efter avsnitt! tänk att man aldrig tröttnar, att det alltid är lika roligt och att man skrattar lika mycket även om man har sett de 30 gånger innan!
Får nog bli att köpa den sista säsongen oxå!



2010-08-21 | 15:35:02

Vännermaraton

Har den senaste tiden fallit tillbaka till det gammla hederliga Vänner... Har alla säsonger utom den sista, så ja bränner avsnitt efter avsnitt! tänk att man aldrig tröttnar, att det alltid är lika roligt och att man skrattar lika mycket även om man har sett de 30 gånger innan!
Får nog bli att köpa den sista säsongen oxå!



2010-08-21 | 05:40:14

Helg

Nu har jag kommit hem efter veckans sista pass på tidningen... Nu är man ledig en hel natt! så skönt!
Har inga som helst planer för helgen utan tar den lite som den kommer, lugnt och skönt ska de bli och jag ska bara vila!
Har med mig pensionatshunden hem nu men ska åka in och lämna henne på dagis så Anna byter av mig ikväll!


Nu blir de att sova UTAN att ställa larm på klockan! helt underbart!

2010-08-20 | 05:45:26

Reportage

Idag i Nya Kristinehamns Posten så är reportaget om oss med =) Var bra bilder och text... Tack Sanna!
Vi fick ett helt uppslag plus framsidan i del 2! Nu är det nog ingen som läser tidningen som kan missa oss.
Har inte hittat reportaget på internet men länkar under dagen om de kommer upp något och jag hittar de.

2010-08-19 | 20:28:01

Slappis

Min kväll har sett ut som följande:




Filmen uppfyllde absolut inte mina förväntningar så det blev en liten besvikelse faktiskt. Däremot så uppfyllde ostbågarna och colan förväntningarna. Både i smak och ånger efter att jag tryckt i mig
skiten.

2010-08-19 | 12:33:55

Sliten idag

Idag blev det ingen tidig morgon uppdatering då jag verkligen har varit helt död. Somnade direkt efter att ja kom hem från tidningen imorse sen när klockan ringde och jag skulle åka till dagis så va ja tvungen att ringa och kolla om ja verkligen behövde vara med på morgonpromenaderna... Det behövde ja inte så ja kunde sova vidare lite längre...Välbehövligt kan ja ju säga!
Men nu är jag iaf på jobbet och är lite piggare!
Idag efter jobb!!! SLAPPA!!

2010-08-18 | 21:02:34

Dagsverk!

Först och främst kommer lösningen på problemet från igår...
1:an=3
2:an=1
3:an=6
4:an=2
5:an=8
6:an=9
7:an=5
8:an=7
9:an=4





Idag så har jag varit ute hos Mamma, Laxen vi åt var supergod!



Vi har även gjutit med lite Betong vid dreneringen... =) så händig så!

Avslutade dagen med att åka runt i skogarna och kolla efter nåt bra hus till salu!

2010-08-18 | 13:08:39

Cykeltur

De vart ju inte hem till något soffläge efter jobbet idag inte... Lämnade kvar hundarna på dagis, sen åkte ja hem, hämtade cykeln och cyklade ut till Mamma i Björneborg. Nu sitter jag här och väntar på lite lunch! LAX blir de idag, Göttans de!
Efter de så bär det av in till stan och hämta upp hundarna!


2010-08-18 | 06:55:38

Rusningstrafik

Det är precis vad det är på dagis just nu... det var bara en halvtimme sedan vi öppnade och det är redan 10 hundar på plats! Ytterligare 7 hundar på ingång så det är mycket hundar idag! SÅÅ kul!
Slutar efter promenaderna idag som vi är klara med runt kl.11. Efter det så blir det väl att åka och hämta hem Tv:n som jag ska låna! sen blir det nog filmmys och slappa! bra väder för det som det ser ut nu!


2010-08-17 | 21:18:52

Problemlösning!

Nu är det dags att använda huvudet lite... Har kommer ett problem som ska lösas!

Siffrorna på miniräknaren har kastat om sig och blir inte dom rätta numren när du skriver. kolla på talen och se om du kan räkna ut och få fram vad siffrorna egentligen motsvarar för siffra!

3+7=11
4+1=5
7-9=1
1+6=12
5-3=2
6-2=8
5-9=4
2+8=8

Kommer ut med det rätta svaret imorgonkväll... så låt halvorna jobba lite nu!


2010-08-17 | 05:16:23

sovtajm

Nu är jag tillbaka hemma efter min tidningsrunda... var duktig som aldrig förr och tog cykeln till jobbet idag. Det är ca 4-4½ km så de känns skönt nu när man kommit hem att ha cyklat den biten och tillbaka! Har tänk ända sedan jag flyttade in till stan i januari 2009 att jag ska börja cykla till jobbet... men bilen har lockat för mycket helt enkelt.
Tidigt vart jag klar dessutom så nu är jag hemma, hundarna är klara för morgonen och har gått och lagt sig igen och jag ska göra desamma nu... 3 timmar kvar till klockan ringer och det är dags att åka till dagis!

2010-08-16 | 20:18:30

Hopp,hopp, hopp!

Idag ni... har jag införskaffat mig en leksak som jag hade massor av när jag var liten och kunde roa mig med hur länge som helst! Fick ett sug efter ett sånt här igen efter typ 15 år... Helt sjukt, men tekniken sitter kvar, dock inte uthålligheten... Har precis vart ute och testat mina kunskaper nu och tagit en välbehövlig dusch nu efter ett pass med mitt nya........ HOPPREP!! =)

Har varit ute på stan lite med Mamma idag... vi har ättit middag på Orion. Jag tog mig en Natchotallrik och Mamma tog en kycklingsallad. Det var super smarrigt!

Blev ingen ny Tv heller... Ännu bättre, jag får låna min brors stora tv som han inte använder ändå! Tack så mycket för det!

2010-08-16 | 06:43:51

Kapputt!

Då var dagen kommen... Då min Tv gedde upp hoppet. När jag kom hem efter att ha jobbat helg igår så va den helt död! Tråkigt som bara den. Så idag slutar ja tidigt så ja funderar starkt på att åka iväg och kolla efter en ny!

Just nu är det "Falukorv" på radion... Inge tjatig reklam för de!!


2010-08-15 | 12:03:29

Vintips!

Igår kväll och en bra bit in på natten så hade som sagt Anna och Jag lite mys på jobbet.
Vi satt och pratade och skrattade halva natten. Super trevligt! Anna kommer in med en vinflaska i högsta hugg men när vi ska börja äta och dricka kommer vi på samtidigt... "Vi har ingen vinöppnare på jobbet". Vad gör man lixom, Här kommer vårat tips till er om ni hamnar i samma situtation! inte supersmidig kanske, men det funka! (klickbara bilder)


           

WHOLA....Drick och njut!


2010-08-14 | 19:37:13

Myskväll på jobbet!

Idag så ska Anna komma hit till dagis och sova inatt för imorgon ska hon på hundutställning så då är det en tidig morgon som väntas med hundpolering inför ringspringningen!
Vi ska sitta och prata lite skit, äta ost och kex med räkor och paprika och dricka lite vin till! Ska bli väldigt trevligt! Dröjer nog inte super länge tills hon kommer så snart är det dags att börja duka upp!


Imorgon är det 5 veckor kvar tills det är beräknat att komma valpar... hon har alltså gått halva tiden om typ 3 dagar, vart tar tiden vägen? Man hinner ju inte med!

2010-08-14 | 06:09:15

Återbäring!?

Fick ett brev på posten igår, som ja precis öppnat och läst igen... Översriften var "Dags för återbäringen". Visst ja blir glad för alla pengar man kan få in men just de här gjorde mig verkligen förvånad... för brevet kommer nämligen från INTERSPORT! Man får tillbaka mellan 2-6% av årets inköpssumma... Jag fick en bonuscheck på 211:-, vilket betyder att jag har handlat på intersport för typ 5000:- förra året! Den summan trodde ja verkligen inte att ja hade brännt inne på den affären!!! Men men... passar ju perfa nu när ja tänkte kolla efter några bra träningskläder! =) Nu ska ja in o kolla deras hemsida o se om ja hittar nåt kul!

2010-08-13 | 18:14:48

IQ TEST!

Jag anser mig inte själv som speciellt smart eller så men jag har precis vart inne på Mensas Hemsida och gjort deras provtest som dom har där! Det testet visar att mitt IQ ligger bra mycket högre än vad jag trodde! Klicka HÄR för att se mitt resultat! Vad tror ni... Kvalificering kanske =)
Gå in och testa vettja! Det är rätt så kul och tar max 10 minuter!

Nu har jag inlett min arbetshelg. Har några pensionatshundar i helgen och tänkte även hinna med hundbad av någon av mina hundar som jag inte hunnit med under veckan!

Om man bortser från tårtan som jag har ätit idag så har jag vart duktig med maten ett par dagar! Känns skönt faktiskt... Lättare nu när man är tillbaka i vardagen att inte unna sig allt för mycket!


2010-08-12 | 17:25:49

Bakning pågår!

I ugnen ligger nu massa Tax formade hundkex och väntar på att bli klara... Har ägnat några timmar i köket nu åt att baka hundgodis! Hundarna tycker att det är supergott. Bakning är inte min starka sida tyvärr men hundarna klagar inte iaf!
Här kommer receptet:


Vetefria Hundkex
7-8 dl korn- eller rågmjöl
2,5 dl majsmjöl
2,5 dl havregryn
3,5 dl varm buljong
0,5 dl olja
2 ägg
2,5 dl riven ost
Blanda havregryn och olja. Häll över varm buljong och låt blandningen stå i 10 minuter.
Blanda i de övriga ingredienserna och arbeta samman till en deg.
Kavla ut degen centimetertjock på ett mjölat bakbord. Skär ut kex och lägg dem på en bakplåt.
Grädda i 150 grader i cirka en timme. Stäng av ugnen men låt kexen stå kvar för torkning, gärna över natten.

2010-08-11 | 19:31:42

Tidningsreportage!

Idag på jobbet har vi haft besök av en tjej från Kristinehamns Posten som kom och gjorde ett reportage om oss. Det kommer att publiceras i tidningen på Onsdag eller Fredag nästa vecka troligen! Hoppas att det kommer bli bra... kul om lite fler folk kan upptäcka oss för det är fortfarande många som säger att dom inte visste om att vi fanns ens en gång, och detta är ju ett superbra sätt att komma ut till så många som möjligt.

Jag har även haft en kanonmysig hund på Spa idag, det stod hundbad, fön, frisyrklippning och kloklipp på schemat... Han blev jättefin faktiskt... är nöjd med resultatet av premiär klippet av denna frisyr! Duktiga vovven!

Bockar även av Bokföringen från "Måste göras listan"! Hundbad av Aurora står dock vackert kvar utan någon bock efter!
Nu har jag just kommit hem och intagit soffläge med risk att bli kvar här känner ja... har förberett för diskning och matlagning men orkar ja tro!?

2010-08-10 | 06:26:49

Lyxfrukost

Nu sitter ja på dagis och väntar på att dagishundarna ska börja droppa in... Eftersom Anna tog både öppning och stängning igår när jag var till veterinären så är hon ledig idag och jag har hela dagen ensam tillsammans med praktikanterna.
Kände att det skulle bli en lång dag med jobb från 02.30-17.00 så jag unnade mig en riktig lyxfrukost idag! Åkte förbi Bageri Höghuset på vägen till jobbet och köpte med mig en smarrig baguette med räkor och ägg! Jummie!



Dagen kommer att innehålla inskolning nu på morgonen sen är det promenad, bokföringen måste jag sätta mig med idag oxå. OM tiden och orken räcker till så blir det även ett hundbad på en medlem i familjen Berner! Aurora ska badas, klippas och fotas så att jag har någon bild att använda till hemsidan som ska uppdateras!

2010-08-09 | 20:25:58

Djursjukhuset!

Idag skulle jag ju börja jobba klockan 11 på dagis... kom dit och jobbade några timmar innan jag ringde djursjukhuset eftersom Tequila har varit lite underlig på senaste tiden.
Fick en akut tid för henne så jag åkte tidigare från jobbet, passade på att ta med dom andra 2 för att vaccinera hela gänget.
Det var försenat tyvärr när vi kom fram och kom inte in förrän 1½ timme senare än vi hade tiden. Så hundarna hann att sno åt sig både tuggben och grisöron i väntrummet! =)

Precis som väntat så har Tequila börjat att utveckla livmoderinflammation, hennes livmoder är vätskefylld (blod eller var eller något) hennes ena äggstock är förstorad till ca 20% och hon har även en cysta på äggstocken. hon har även nymromani (översexualitet) som beror på att hon inte släppt ägg vid ägglossning utan dom sitter kvar och gör att hon bildar östrogen precis som vid höglöp. Normalt vid höglöp så bildas östrogen på en topp som sedan avtar, men eftersom Tequilas ägg inte släpper så är hon i ständigt höglöp (utan blödningar)... just nu är det i ett tidigt skede vilket gör att det inte är någon fara än så länge men frågan är inte om hon kommer få livmodersinflammation utan NÄR hon kommer att få det, så jag bokade en tid åt henne på en gång så om 2 veckor så ska hon operera bort hela paketet!
Hon har visat symptom som färgade flytningar, kissar mer, minskad aptit och att hon slickar som hysteriskt på människor och står och luftjuckar.


Här har vi snott ett varsitt hundben som matte så fint fick betala sen, det här var bara förrätten innan vi hittade ett varsitt grisöra som ville bli uppätet!

2010-08-09 | 06:30:12

Nattjobb

Nu är det slut på semestern på nattjobbet och den gula faran åter ute på vägarna under natten och far, Trappuppgångarna va rätt sega får ja erkänna men annars gick de bra. Blev iaf 2,5 timmars sömn innan jobbet... trodde på max en timme så pigg ja va igår!
Nu ligger ja i soffan, ena jobbet för dagen är avklarat, hundarna har varit ute på morgonrastning och fått mat, och ja har tagit lite frukost, det är 4,5 timmar kvar tills ja ska vara på nästa jobb och nu inser ja att det är vid den här tiden som det här med nattjobb är så underbart!




Innan semestern var det ju ljust när ja var ute och körde på natten men nu märker ja vilken enorm skillnad det är vid samma tid nu... mörkt, tråkigt och inte massa fåglar som är uppe och sjunger. Påväg mot tråkigare tider helt enkelt!

2010-08-08 | 22:32:10

Planka!

Har precis kommit hem ifrån Mamma och Slöjan nu, har vart där och ätit lunch (igen). idag bjöds det på en favorit!!!...Plankstek! Det var så underbart gott och hela min planka försvann i ett nafs! MUMS!



Nu börjar ångesten smyga sig på sakta men säkert!! Inatt börjar jag jobba på tidningen igen efter 3 veckors semester! skönt med ett betalt träningspass med alla trappuppgångar, men det hade varit ännu trevligare om det var tillåtet att göra det vid någon annan tidpunkt än klockan: 03.00!
Pigg som bara den är jag så vi får väl se om jag kan sova nåt innan det är dags att åka iväg!

2010-08-08 | 13:26:15

Träning-Check!

Ja gjorde precis som ja hade tänkt, att springa när ja vaknade idag! idag tog ja bilen och åkte och sprang på motionsspåret istället för här hemma på vichan! De blev kortare än sist men idag sprang ja Nästan konstant i 3 km. SÅ nöjd! Svängde även förbi hemma hos Pappa och Bettan efter rundan och testade på Bettans pilatesboll! haha, lite kul faktiskt så de kanske blir att införskaffa sej en sån. Osmidig att förvara när man inte använder den bara! 

Nu är ja duschad och klar för att sätta mej och ta lite frukost!

2010-08-07 | 23:06:32

Barnvaktande!

Idag har jag varit barnvakt åt världens underbaraste Thea! Elin skulle ut och roa sig vilket hon är mer än värd tycker ja! Så Thea, jag och hundarna åkte till Björneborg och hämtade upp Mamma och Slöjan sen åkte vi till Sveafallen i Degerfors och gick runt och kollade på djuren, lekte, och kollade på "grytorna".
Thea har varit super duktig och hjälp till att plocka äpplen under trädet och borstat hundarna...
Se va duktig hon är... hon kanske kan få en anställning på hunddagiset och ha ansvaret för Spa avdelningen!




Imorgon blir de en joggingrunda när ja vaknat!! Skriver ja ut de här och säger att jag SKA göra de så måste ja oxå göra de!

2010-08-06 | 23:23:47

Run Lene Run

Nu är det helg efter en veckas arbete... den här veckan vet ja inte riktigt vart den har tagit vägen, bara rusat iväg. idag har jag hunnit med massor!! och tro det eller ej så har jag faktiskt varit ute och sprungit 5 km, fy faan va slut ja va efter de! De va ju inte igår de hände lixom! Alanya va me på rundan och hon var inte dåligt slut hon heller, deckade på golvet direkt innanför dörren, sötisen!

Nu ligger ja i min Helt Fantastiskt Sköna Soffa Som Ja Bara Älskar! har saknat den när ja sovit på dagis i veckan... Så om ni går i tankarna på en ny soffa så ger ja er rådet att åka till MIO och hämta hem en sån här!



2010-08-05 | 18:00:00

TV efterlyses!

Nu har ju snart min tv gjort sina år på jorden och vi har kommit varann såpass nära att ja märker på henne att hon snart vill vandra vidare. Endast 3½ år gammal men ändå så krasslig... Synd tycker jag!
Tog mej en kvart att få fram en bild igår vilket är ett tydligt tecken, blir bara segare och segare för varje gång! Då tänkte ja... om ja inte stänger av henne så behöver ja inte krångla med de varje gång. så nu står hon och går för fullt där hemma.
Får se om ja kan komma iväg och införskaffa mej en ny någon gång här snart!

Nu har dagishundarna åkt hem, mötet är avklarat och nu sitter ja på jobbet med några övernattare, ska snart hem till X:et och låna sax/sekatör eller va de heter för att köra lite röjning i rasthagen som har vildat till sig rejält under semestern.

Packet från Nelly har kommit och är hämtat också... Nöjd med det mesta även denna gång!

2010-08-04 | 17:20:44

Design!

Jag läser & läser, testar & testar... vill ju få bloggen att kännas som LENE'S blogg... lite mer personlig som speglar mig och mitt liv lite mer än bara en mall som kanske flera 1000 har på sin blogg.
Börjar fatta greppet litelitegrann... men ännu har ja mycket att lära så det kanske ändras här inne en del innan jag är nöjd. Men ork och tid ska finnas för att testa och misslyckas, börja om och testa igen osv osv.

Har nu hittat en sida där jag är inne och kollar massa, Mimmis design, skit bra sida... tydlig & välorganiserad! Perfekt för en som mig som kan vara lite kort i huvudet när det kommer till sånna här tekniska datagrejer.

Annars har dagen bjudit på jobb på förmiddagen sen träffade jag mamma så vi var och lunchade... Thaibuffé!! Göttans de! Nu är jag helt slut och har intagit soffläge, colan på kylning, chipsen laddade, och så bränner jag nog på AVATAR en gång till innan jag tänkte lämna tillbaka den.



2010-08-03 | 22:29:49

Back to work

Ja då va de bara att spänna på sig förarbältet, vandringsskorna och koppla hundarna och komma tillbaka till verkligheten!
1 år kvar till semester och det är mycket som ska hinna göras innan dess... Bara köra hårt!



2010-08-03 | 11:35:10

promenad

Gårdagens promenad i skärgården blev inställd... Då kravlade ja mej i andra kläder och gick ut på en promenad här ute på vichan istället.
Alanya träffade en kompis efter vägen som hon stod och snacka med en stund... Här kommer dom:



Nu ska ja hoppa in i duschen sen packa och sticka på några ärenden... sen väntar ett dygns arbete! De första rycket efter semestern, väldigt blandade känslor faktiskt!

2010-08-02 | 12:13:28

Extra semester

Idag öppnade dagis igen efter semestern, men det är många som inte kommit igång att jobba efter semestern än så de va väldigt få hundar idag och då klarade Anna av dagen själv så jag kan vara hemma... som en extra semesterdag typ. Eftersom hela dagen igår bara försvann så ska ja se om ja kan passa på idag att njuta innan livet drar igång igen. Promenad med hundarna och Mamma ute i skörgården får de nog bli iaf!


2010-08-01 | 21:11:08

Nykterist Javisst!

Gårdagen bjöd på utgång, det spårade ju ur som i vanlig ordning för mig och hela dagen idag har jag legat på soffan... På senare tid har jag fått baksmälla efter mina krogbesök, vilket jag har vart skonad från tidigare. Förr så vart jag nästan piggare dagen efter att ja hade vart ute än i vanliga fall men nu har det helt lagt om.
Kännt hela dagen idag att de är ju inte ens värt det här om man ska bli liggandes en hel dag efter... Så Överväger starkt att bli Nykterist nu!

Får väl se hur lång tid de tar innan man glömt bort alla dessa försvunna Söndagar
!