2011-01-22 | 12:58:47

Hoppsan... stress är inte bra!

Igår var jag väldigt stressad tillbaka till jobbet när jag bara hade vart hemma och hämtat lite grejjer... "Blyfot" sätter igång och kör mot dagis, men blev visst invinkad på en liten avstickare av farbror blå! 1500 kronor raka vägen till rikspolisstyrelsen. Riktigt skitigt men ändå... uppmätt till 80 på en 70 sträcka som man tycker borde vara en 90 väg!
Men men, om jag kan sluta stressa så förbannat hela tiden så kanske jag också kan köra som fölk snart!

Nu är alla hundarna nybadade och fina. Alanya och Tequila är mer mig på dagis hela helgen och Aurora som inte är välkommen hit när hon löper har fått checkat in ett par nätter på Hotell Karlsbergsvägen! Tack Patrik!

2011-01-19 | 21:50:11

STORT GATTIS

Till Sannaland's Becky (i vardagen kallad Tova) och hennes matte Karin som blev BIS 2 på utställningen i Malung i helgen.




2011-01-18 | 20:43:56

träningsvärk.com

Kan man ju minst kalla dagen kroppstillstånd.
Vaknade inatt och kände mej riktigt sjuk... febrig och jävlig, men efter att ha vart igång och jobbat en stund så kändes det mycket bättre. Dock var trappuppgångarna jobbiga inatt eftersom träningsvärken från gårdagens bodypump pass kommer krypande. Under dagen har det blivit värre och imorgon vill jag inte ens tänka på hur det kommer att kännas.



På jobbet idag så valde vi att gå i skogen där vi inte har gått på hela vintern heller vilket resulterade i snöpuls! Så kul att se va roligt hundarna tyckte det var att gå den gammla vanliga slingan igen!
Nu är det ett pusslande för att få ihop det med hundarna verkligen... Eftersom Aurora löper så får hon ju inte vara med på dagis... sen har vi ju pensionatshundar oxå så vissa nätter måste jag ju sova på dagis... det blir inte lätt. Tack alla som ställer upp och hjälper till!
Jag känner mig verkligen lyckligt lottad som i normala fall kan ha med mig hundarna på jobbet så man slipper sånt här krångel jämt! Deras löpveckor räcker gott och väl att krångla tycker jag.

2011-01-17 | 20:11:37

Äntligen...

...kan man säga till flera saker just nu. Handbolls vm är igång och ja sitter spikad framför tv:n, nu drar dagens match igång om bara några minuter så jag hoppas på en repris sen i Lördags!

...och äntligen även till att jag har skaffat ett gymkort!! Nu är det riktigt allvar. är skit taggad och idag har jag vart på bodypump pass. Riktigt jobbigt! så minst 2 dagar i veckan ska jag komma iväg är tanken!

Maten går oxå bra och de senaste 2 veckorna kan ja avslöja att vågen visar 4 kg ner!!

Så... va har hänt mer sedan sist... Aurora började löpa idag så vi får se om det blir parning inom kort, bilen har gått sönder och hunnit blivit lagad, nya tv:n har kommit. står dock fortfarande i kartong, hmm... ja de kan nog vara en del av vad som hänt iaf
.

NU... HANDBOLL!

2011-01-09 | 13:08:28

Den gångna Veckan

Nu var det en vecka sedan som jag skrev. är ju så sjukt dålig på att uppdatera här inne periodvis.
Veckan har väl inte varit den bästa precis... Har åkt på urinvägsinfektion så har inte vart på topp. Men jag var till läkaren och fick pencilin i Onsdags så nu känns det typ bra igen.

Min bantning går bra än så länge och jag har klarat mig förvånadsvärt bra faktiskt. Riktigt stolt över mig själv.


2011-01-02 | 14:46:11

Gårdagen

Igår så  åkte jag upp till dagis och lämnade av pensionatshundarna till Susanne som har hoppat in o jobbat för oss o helgen. Så nu är det bara egna hundar hemma.
Packade sedan in hundar och dragpulkan i bilen och åkte ut till skogarna i Björneborg och grillade korv och lät hundarna dra lite pulka. Det var riktigt mysigt och kanonväder för att vara ute!
Senare på kvällen så åkte vi ut till Mamma och blev bjudna på middag. SÅÅ gott. Som vanligt när mamma har vart kock!

Så såg gårdagen ut... Mys dag!

Idag har dagen gått ut på att städa här hemma... är fortfarande inte klar men har tagit ett litet break bara.

Imorgon är det den första dagen i mitt nya liv. ska ha invägning ikväll och sedan är mitt mål att gå ner 10-15 kg!!! Och jag ska inte ge mej förrän ja har gjort de den här gången.. Är skit taggad nu verkligen! Har fått ett 4 veckors matschema av Pappa som jag ska köra efter. Målet: komma i mina jeans som ligger i garderoben och är för små!


Som en avslutning ikväll så ska vi äta Tacos!

Funderar fortfarande på hur mycket jag ska blotta mej själv när det gäller detta stora projekt här i min blogg... om jag ska nämna lite emellanåt hur de går eller om jag ska föra dagbok över vad jag ätit, dagens träning osv. Har dagen på mej att bestämma mej!