2011-03-25 | 19:57:36

Bernerhelg!

Den här helgen går på 4 ben i svart, brunt och vitt... Berner såklart! Ingalill som har Granbokajsas kennel har lämnat in 3 av sina undebara hundar hos mig i helgen och 3 plus 3 är väl 6... Så... 6 berner har jag över helgen. MYS!!!

Nu har jag bestämt lite mer om semester i sommar iaf och jag kommer att ta sen semester. 2 veckor ska jag ha och tar dom fösta 2 veckorna i Augusti! Har dock inte kommit så långt så att jag har några aktiviteter inplanerade så jag får väl komma på nåt som jag skulle vilja göra! Vill ju komma iväg på någonting iaf.


2011-03-19 | 20:35:57

Utlovad uppdatering

Här kommer en uppdatering som jag lovade skulle komma idag.
Kan ju börja med Familjen Berner. Alanya var på ultraljud förra veckan och där visade det sig att det var tomt. Till hennes stora besvikelse när Matte helt plötsligt drog in lunchen igen som hon hade fått ett par dagar! Tråkigt men så e de ju.
Aurora däremot har tjockat på sig rätt bra och imorgon är det 2 veckor kvar till valparna är beräknade att komma. Ska bli väldigt spännande.

På jobbet har det varit väldigt krävade under veckan med en hund på rymmen och massa hundar inbokat så vi har försökt göra så gott vi kan och nu har allt med rymlingen fått ett lyckligt slut efter 1½ dygn ute till skogs! Vi är så glada att allt slutade bra och kan pusta ut lite. Detta har ju såklart kostat mycket tid vilket resulterat i väldigt lite sömn! Så inatt var tidningskörningen riktigt trög, Jag pratade tydligen i sömnen, och vaknade inte till ens av hundarna imorse. Andreas fick ordagrant skaka liv i mig vid 11 för att ens få kontakt med mig.

Under dagen idag har jag och Elin vart till Karlstad och handlat lite... Blev ett par nya leggins för min del... 49:- på rea! Perfa det!

Som ett avslut kommer det nu... Det finns en viss person som fyller 25 år om en månad!! Hon är en så egenkär tjej så hon ville köpa en riktigt fin present till sig själv... Här kommer resultatet!!!


2011-03-06 | 13:00:28

ojdå... det var längesen

Nu var det riktigt längesen som jag uppdaterade härinne.
Ja ljuger inte om jag säger att jag har haft fullt upp typ varje dag den senaste månaden och fattar inte hur jag ska hinna med allt.

Mitt liv sen sist.
Mycket har hänt med mig själv sedan sist... glädje, svett och tårar har det blivit mycket av. det sistnänmda tyvärr det som det blivit allra mest av.
Men nu börjar det kännas lite bättre igen. Men mitt liv har blivit en riktig berg och dal bana, ena dagen svävar ja som på moln och njuter av livet och andra dagen så går jag runt som en zombie och fattar inte vad meningen med någonting är. Allt kan vända på bara någon minut.

Hundarna sen sist.

Aurora är dräktig får jag väl säga är den största nyheten. =) Alanya ska på ultraljud på Torsdag och vi hoppas på små liv även därinne!
Tequila är som rena barnet och jag skrattar varje dag ja ser henne när hon kör sina "damp" race och bara kutar omkring och njuter av livet!
Älskar dessa 3 godingar så det gör ont!

Bantningen sen sist.
hmm... OBEFINTLIG tyvärr! MEN... inge ont som inte har nåt gott med sig...hihi... Jag står kvar på samma vikt som jag slutade på för några veckor sedan när allt gick utför. Så till veckan ska jag ta upp kampen igen för att nå mitt mål.

Företaget sen sist.
Ojojoj... Här har det verkligen hänt grejjer... En STOOOOR nyhet som inte kommer att avslöjas riktigt än! Men positivt är det!
Mycket jobb framför oss så tiden lär ju inte sprenderas mer på hemmaplan den kommande tiden kan man ju minst sagt säga.

I övrigt sen sist.
Jag har handlat lite underbara kläder på rea... =) Alltid lika kul att hitta något man gillar på en ställning med texten Halva reapriset! ta med det in i en provhytt och det sitter som smäck!! underbart!
Nya möbler till hemmet har införskaffats som jag ska göra om... Har fått en förkärlek till att förändra till något eget! O det här kommer nog bli väldigt bra resultat... tror ja. Får slänga ut lite bilder allt eftersom det blir klart.