2011-02-09 | 18:16:44

GRATTIS A-KULLEN

Stort Grattis till A-kullen som fyller hela 4 år idag!
4 år sedan Tequila blev Mamma.
4 år sedan kenneln's första kull kom ut.
4 år sedan min första egna uppfödda valpkull föddes.

Tiden går fort och jag hoppas att Amadeus, Albin, Ambrosia, Agnes & Angelina har fått lite extra mys och gott idag! Alanya och Aurora har ätit smarrigt och Mamma Tequila oxå då förståss.


2011-02-08 | 21:31:50

Fullbehundat

Det är så slitsamt men shit så kul! Dagiset är verkligen HELT fullt!
Den här veckan är det hundstopp nu då det inte finns några möjligheter alls att ta in fler, Alla boxar är fulla och vårat "personalrum" har vi fått rensa ur nu så att den får vara box ett tag nu tills det lugnat ner sig lite. Hjärncellerna får verkligen arbeta järnet för att få ihop grupper som är så maxade som möjligt i förhållande till boxens storlek.

Nu ska jag förbereda för våra nya långtidsgäster som kommer imorgonbitti!
Får se om jag hinner med något sova inatt innan tidningarna ska ut!

2011-02-07 | 19:39:10

Det är riktigt flyt!

Idag var sista dagen med parning. Har vart iväg med tjejerna 4 gånger denna vecka och 3 av dom gångerna så har det gått helt sjukt smidigt och snabbt att para!
Riktigt lyckade parningar så nu är det bara vänta och hoppas att det ger resultat!


Åh ÄNTLIGEN får man väl säga... har det öppnat en ny veterinärklinik här i Kristinehamn! Det vi haft sedan tidigare har ju inte det bästa ryktet och dit skulle jag aldrig åka med mina djur av flera anledningar! Då har man så snällt fått satt sig i bilen o begett sig till Karlstad eller Karlskoga. (som kan vara nog så dryg resa med en hund som är akut sjuk). Men nu hoppas jag verkligen att den nya kliniken kommer att funka bra och att det kommer vara ett trevligt ställe!
Det är Kliniken i Karlskoga och en Klinik från Karlstad som satsar att öppna denna i ett samarbete som jag tror kommer vara riktigt lyckat!
Får testa om ett antal veckor när det är dags för ultraljud!

2011-02-06 | 21:25:36

Händer massor just nu

Det är fullspäckat schema nästan varje dag just nu!
Idag har jag hunnit med att uppdatera hemsidan lite www.sannalands.se
Om ni går in där och kollar så ser ni att det väntas tillökning med inte mindre än 2 valpkullar. Får se om båda tar sig eller hur det blir. Alanya ska jag åka iväg med imorgon igen så hon får sin sista parning.
Tar det sig där så lär det ju inte bli glesare i almanackan precis. Men bra mycket roligare!
Var längesedan jag hade en kull nu så det skulle verkligen vara kul om det blev något.

Full rulle på företaget är det också, Är nya hundar på ingång och det fylls upp här så vi får pyssla ordentligt för att få ihop dagarna. Kul att det händer något som bevisar att det vi gör är behövligt osv.
Har lite lätt börjat planera inför sommarsemester men inget spikat än. Jag har ju inte någon att rätta mig efter direkt så det blir som det blir.

Blir ju mycket vikarie sen när jag ska ha valpar och sen blir det sommarsemester, senare iår så vet jag inte om jag kanske packar väskan och drar någonstans. har ju aldrig varit utomland och inte heller känt att jag har något behov av det heller, men den senaste tiden har jag bara jobbat hela tiden och känner att det skulle vara sååå skönt att komma iväg och se något annat än Kristinehamn!
Men vart?

Bantningen da... Joda, tappat lite fokus dom senaste 2 veckorna men ändå forstatt sakta men säkert nedåt! =) Gymmet får besök av Mamma och mig 2-3 gånger per vecka och det är verkligen något som får mig att må bra!

Efter en rätt tuff tid med allt hemma nu så känns det skönt att ha rett ut en del saker och ting och kunna gå vidare, Jag vill så mycket med mitt liv och har inte lust med massa "dravvel".

En liten uppdatering iaf vad som händer i mitt liv!