2010-12-31 | 21:47:09

GOTT NYTT ÅR

Vill önska alla ett riktigt Gott Nytt År och Hoppas att alla kommer njuta av 2011!


2010-12-31 | 21:43:29

Kvällsshopping

Eftersom ja har pensionathundar hemma så blir det en lugn och skön nyårskväll för mej. Passade därför på att klicka hem lite nya kläder på Nellys mellandagsrea.
Här kommer större delen av min kundvagn för denna gång.


 



2010-12-30 | 13:17:08

Det gör mig såå glad

Fick en bild på mailen idag... Något som gör mej så fruktansvärt lycklig!! En helt underbar bild på min Älskade & Saknade Kille!! Det är såhär en bild på en Berner ska se ut!

Saknar min lilla TotteMan! Men man se ju att han trivs som fisken i vattnet här så nu känns det lite bättre i mitt hjärta
.

2010-12-26 | 15:56:06

God Jul (Lite såhär efter)

Hoppas att alla har haft en riktigt trevlig Julhelg. Det har jag haft iallafall. Började med lilljul hemma hos pappa på Torsdagen. Fredag blev det jul hemma hos Mamma, och igår blev det lite shopping och sedan spelkväll hemma hos mamma.

Har fått massa fina och bra julklappar så jag är väldigt nöjd!


Nya Tv-apparater är införskaffade... en 42 tums plasma till sovrummet och en 55 tums led tv till vardagsrummet. dom kommer i början av Januari men eftersom vi har bra tv redan så spelar de ingen som helst roll. Den tv:n som är i vardagsrummet nu har ja ju lånat av min bror som han ska ha tillbaka snart när han ska flytta... därav detta inköp.
Får se om jag kommer iväg och kan köpa lite kläder och så till veckan nu.

Allt för nu... Dags att återgå till städningen.


2010-12-23 | 08:08:04

Skit bil!

Nu har bilen för typ första gången sedan jag köpte den för 3 år sedan sagt ifrån och inte velat starta. Åkte till tidningen inatt och den startade utan problem, åkte hem och hann med att diska undan lite disk innan jag skulle vidare till dagis, då startade den ytterligare en gång utan problem. Men sen kom ju Lene på att hon skulle svänga förbi och tanka innan jobbet och då blev vi ståendes där! Batteriet ville inte mer och vad gör jag... Kl e 6 på morgonen, första hunden har sin tid från kvart över! Ringer till räddaren... Pappa! Han kastar sig i bilen för att komma och hjälpa mej. Precis innan han kom fram så gav min bil med sej och startade! Puh, vilken tur. Jag hann fram till dagis i god tid före hundarna började ramla in. Bilen fick stå igång ett tag ute så ja håller verkligen tummarna för att den startar sen när ja ska hem igen.
Tack pappa för den tänkta hjälpen...

Ikväll blir de lilljul hos Pappa och Bettan. Trevligt!!


2010-12-22 | 22:54:55

Lediga dagen

Idag har ja vart ledig från dagis... till att börja med passade jag på att ta en riktigt ordentlig sovmorgon. Hasade mig ur sängen vid kl. 1 och gjorde mej iordning sen åkte jag förbi dagis med hundarna eftersom jag skulle tillbringa dagen i Örebro. Skulle försöka hitta några julklappar men de blev dåligt med sånt. Någon julklapp fick jag iaf med mej hem som tur va men de blev inte riktigt de ja hade tänkt mej.

Nu har jag precis kommit hem så det är bara att gå och lägga sej på en gång om jag ska orka upp inatt. Kort dag på dagis imorgon! =) Underbart!


2010-12-22 | 06:54:34

Stockholm Hundmässa 2010

I helgen var det dags för årets stora hundutställning/mässa... Stockholm hundmässa 2010. Anna och jag ringde in en vikare till dagis och packade bilen och drog iväg. Förra året så sov vi i Stockholm hela helgen men iår valde vi att bara ta en tur över dagen. Det blev att vi åkte på Söndagen för att vi ville se finalen och därför missade jag Bernerhundarna som visades på Lördagen.
Tycker faktiskt att mässan blir sämre och sämre och iår fick ja inte alls den underbara känslan som ja har fått förr om åren. Så det är lite synd tycker ja.

Vi shoppade lite till vårat trim på dagis. Några saker som vi letat efter och velat haft länge men bara inte blivit av att vi köpt men nu äntligen. Bla. en galge till trimborden och trimkläder!

Jag har dessutom till min stora glädje hittat ett blivande tillskott till familjen... ett alternativ till framtidens bobbycar, inte för vi har något barn nu. och inte heller på gång. men i framtiden kommer denna bli såå underbar! Vad kan nu detta vara som jag är upp över öronen förtjust i??... Joo, självklart... En Berner på hjul med ett "säte" på ryggen. precis som en bobbycar fast mjuk och fin. Hittade ingen bild på bara den Bernerhunden utan fick ta en med massa olika alternativ. Ni vet ju vilken jag skulle vilja ha i detta gäng men vilken skulle du vilja ha?





2010-12-12 | 16:13:20

Bakdag

Just nu håller ja på att baka lite... Lussebullar blir de! Har köpt en färdigmix att bara blanda ner i vatten o baka ut så de har vart sjukt smidigt... Eftersom de håller på att jäsa nu innan de ska in i ugnen så kan ja ju inte veta om de e speciellt goda än...Har inga russin hemma heller och orkar inte åka o handla när de enda som fattas e nåt som jag (och många andra) ändå pillar bort o kastar. Ersätter de me lite annat gott =) Får ringa till A o be honom köpa med lite mjölk hem när han kommer så vi kan fika på lite nybakade lussebullar och mjölk!

Igår så var mamma, Jan och jag till Karlstad och handlade lite. Det blev inköp av en ny hallmöbel för min del. det blev bra och jag ska se till att ta lite kort på lägenheten någon dag nu när ja fått upp julgardiner och stjärnor och allt.

Har vart jättedålig på att ta mig lite tid här vid datorn i veckan eftersom ja har jobbat sjukt mycke nu och sovit mycke på dagis.

Hundarna njuter iaf av snön nu och Alanya "byggt" en snökoja ute i snön i rasthagen på jobbet. =)

 



2010-12-03 | 19:27:05

Jobbhelg

Då var det min helg igen att jobba... Jag jobbade 2 helger sen har Anna jobbat 2 helger så nu är det min tur igen och nu går vi tillbaka till det vanliga med varannan helg!
Kände när ja va ute på morgonpromenad med ett av hundgängen imorse att ja verkligen inte brydde mej om att ja skulle jobba hela helgen, sitta på jobbet dygnet runt fram till på Måndag... Det spelade lixom ingen roll.
A är iväg och jobbar hela helgen iaf så jag värdesätter såklart mer att vara ledig när han e ledig.
Idag har Anna och jag fått lite hjälp på dagis. SuperNova har vart med Mamma Anna på jobbet. Hon e den duktigaste tjejen!



Igår blev det att fara runt som bara den efter massagen... Degerfors för att prata lite me några gamla klasskompisar om lite idéer och sen hämtade ja lite plexiglas i Degerfors till en av boxarna på dagis, på hemvägen svängde ja förbi Mamma och åt lite mat, direkt efter det så åkte ja till Pappa o satte mej o prata skit en stund... Sen blev klockan så mycket så att de bara var att åka hem o kasta sej i sängen o deckade på 2 minuter... Som vanligt!


2010-12-02 | 10:31:45

Tomt!

Igår var det Susannes sista dag på hennes praktik. Efter att hon har vart hos oss i ett halvår och hjälpt till så kommer det bli jättetomt utan henne på dagis. Så nu för typ första gången sedan företaget drog igång så ska Anna och jag klara oss själva... HELT SJÄLVA! Iaf i några dagar nu så har vi inte en enda praktikant men väldigt många hundar så det blir massa jobb!

Igår gick större delen av min dag åt till att göra om hemsidan till dagiset... Men nu är det äntligen gjort, sen är det lite nya bilder oxå som ska in, så de får ja ta allt eftersom.
Just nu känns allt med företaget bara så underbart bra och det känns verkligen som vi har medvind just nu! Skönt!

Annars da om man ska tänka på att ja faktiskt har ett litet liv utanför mina jobb så händer de inte riktigt lika mycket där.
Jag fick iaf mina julgardiner hemskickade igår så nu kan ja göra ordning i det stora rummet oxå. =) vet inte om tiden riktigt kommer räcka till för det idag då Degerfors står på schemat för eftermiddagen, och sen är det min jobbhelg så jag ska vara på dagis hela helgen så ja får försöka hinna med de på Måndag!

Nu ska ja förbereda lite för Annas o min våffeldag på jobbet! =) Smarrigt!